Gradinarski Centar

PINAR S

We make the world green and better . . .

Градинарски услуги

Хортикултурални проекти
  • Изведба и одржување на деловни и приватни објекти
  • Продажба на садници
  • Продажба на саксии
  • Цветни аранжмани за свечени пригоди (икебани)
  • Изнајмување (рентање) на растенија
  • Подигање фонтани
  • Системи за наводнување
  • Градинарски клупи
  • Осветлување                 

 

1546359 10203968381921130 6751369321503824320 n 10562923 10203473467908589 3199900217838714579 n 
10569052 10203473467228572 4215532040345121247 n 10603514 10203473463948490 4036082731692103537 n

Реклами

cvc 2 300x233

Facebook пријатели